Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
A bűnpártoló politikusoknak börtönben vagy bitón a helyük !

A környezettudatosságot népszerűsítő kampánysorozat indul csütörtökön

Környezetvédelem, Zöld hírek 2012. szept. 18.

Az öko-építészetet, az energia- és víztakarékosság, a hulladékcsökkentés lehetőségeit és a környezetbarát tisztítószereket mutatja be az Expedíciózz a háztartásban című környezetvédelmi kampánysorozat.

Az egri Dobó téren csütörtökön induló őszi kampánysorozatunk célja, hogy kilenc napon keresztül az ország kilenc nagyvárosában – Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden, Pécsett, Győrben, Veszprémben, Esztergomban, valamint Székesfehérváron – bemutassuk a környezettudatos élethez vezető lépéseket – mondta el Hankó Gergely, az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. közönségkapcsolati és marketing vezetője az MTI-nek.
Témáinkat a háztartásokra koncentráltuk, így az érdeklődőknek öt fő témakört szeretnénk bemutatni, amelyek az öko-építészet, az energiatakarékosság, a hulladékcsökkentés, a környezetbarát tisztítószerek, valamint víztakarékosság. A témákhoz a helyszínen tartózkodó szakértők igyekeznek javaslatokkal, kiadványokkal és információkkal szolgálni – magyarázta a cég képviselője.
Rajtuk kívül Blaskovich Balázs környezetbarát hajós, a 80 liter alatt a Föld körül elnevezésű expedíció tagja osztja meg az Ausztráliáig vezető útjuk tapasztalatait a hallgatósággal.
A kampánysorozat részletei iránt érdeklődők további információkat a http://www.expediciozzokosan.hu/ internetes oldalon szerezhetnek.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor