Scroll To Top
2017. Jégbontó Hava (Február) 20.-a - Aladár, Álmos, Leó neve napja.      Nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás!
Az illegális bevándorlás támogatása bűnrészesség!
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni!

Szeged a halott Város

Sorozatbetörőt fogtak a rendőrök Szegeden

Szögedi hírek 2012. nov. 18.

Szeged, 2012. november 18., vasárnap (MTI) – Egy bűncselekmény előkészületei közben fogta el a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatban több betörést is elkövetett Szegeden az elmúlt hetekben – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta, az újszegedi városrészben történt betörések miatt a rendőrök kiemelt figyelmet fordítottak a környék közbiztonságának fenntartására, és a szokásosnál gyakrabban járőröztek a területen.
Szombat este felfigyeltek egy látszólag céltalanul bolyongó férfira, és igazoltatták. A férfi hátizsákjában feszítővasat és elemlámpát találtak. Előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol beismerte, több betörést követett el Újszegeden, és éppen újabb bűncselekményre készült, amikor elfogták.
A 36 éves makói férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A nyomozók vizsgálják, hogy pontosan hány betörés írható a számlájára – tudatta a szóvivő.Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

admin