Scroll To Top
2019. Jégbontó Hava (Február) 18.-a - Bernadett, Simon neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás!
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni!

Szeged a halott Város

V. Szegedi Toros Pálinkafesztivál

Rendezvények 2014. márc. 06.

V. Szegedi Toros Pálinkafesztivál

2014-ben már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a nagysikerű Szegedi Toros Pálinkafesztivál. Gasztronómiai és szórakoztató programok sokasága várja a szegedi fesztivál közönségét 2014. március 6. és 9. között a Széchenyi téren.

A hagyományos böllérverseny izgalmai most is felkorbácsolják majd a kedélyeket. De nem csak a böllércsapatok mérik össze a tudásukat, hanem az egyetemi karok is. A győztes egyetemi kar jelentős mennyiségű pálinkával lesz gazdagabb a toros vetélkedő után. Ebben az évben megszületik a Szegedi Toros és Pálinkafesztivál hivatalos dala is. Szakmai zsűri és a közönség dönti majd el, hogy a beküldött dalok közül melyik lesz végül a győztes Toros Dal.

Ezek mellett az újdonságok mellett persze maradnak a koncertek, családi és gyermekprogramok, no és persze hurkák, kolbászok, sonkák, toros ételek és pálinkák kóstolására is lesz bőven lehetőség az V. Szegedi Toros és Pálinkafesztiválon.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

admin