Scroll To Top

„Jaj annak a népnek, amelynek a történelmét az ellenségei írják!” (Seneca)

Állatok karácsonya a Vadasparkban december 13-án

Rendezvények 2013. dec. 11.

Pénteken, december 13-án újra felállítjuk a Vadasparkban az Állatok karácsonyfáját, amelyre olyan díszeket, alája pedig olyan ajándékokat teszünk, amiket a nálunk szabadon élő állatok, többek között őzek, nyulak, madarak csemegeként elfogyaszthatnak. Aki úgy gondolja, hogy szívesen csatlakozna ehhez a programhoz, kérjük, hogy e hét péntekén, legkésőbb 10.30-ig, hozza el hozzánk az általa készített díszeket, ajándékokat, s adja le a pénztárban. Fontos, hogy mindenki ügyeljen arra, hogy fém, műanyag és más állatokra veszélyes, emészthetetlen anyag ne legyen a csomagba!

Aki szeretné személyesen feltenni az általa hozott ajándékot vagy díszt az Állatok karácsonyfájára, s közben természetesen körülnézne nálunk, például üveg mögött meglesve a Dél-Amerika-házban szépen cseperedő tapír és hangyászkölyköt, vagy a Terrárium-házban éppen vérebédet fogyasztó vámpírdenevéreket, netalán a szabadban szaladgáló, alig egy hónapos kis vikunyát, belépő váltása után megteheti.  A közös karácsonyfa díszítés 11.00-kor kezdődik az Oktatóközpont mellett, de előtte még az érdeklődők a pontban 10.00-kor kezdődő téli fókatréninget is megtekinthetik.

A tavaly indult sikeres együttműködést folytatva e napon újra vendégül látjuk a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató által segített, nevelőszülőknél élő gyermekeket, akik különleges program részesei lehetnek: 9 és 11 óra között, több csoportba külön válva, többek között zsiráfot és ormányos medvét etethetnek, bátorságpróbán vehetnek részt, ahol kígyóval, békával, óriás rovarokkal barátkozhatnak, illetve előkészítve a kenguruk és teknősök aznapi ételét, személyesen fel is szolgálhatják azt. Sőt, velük személyesen itt a helyszínen készítünk az Állatok karácsonyfájára ehető díszeket és ajándékokat is.

Az egész programra, illetve a 11 órakor kezdődő fenyőfadíszítésre szívesen látjuk .
Fotó: Endrédi Lajos

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor