Scroll To Top
2018. Mag hava (Október) 15.-e - Aranka, Teréz neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás!
A bűnpártoló politikusoknak börtönben a helyük !

Szeged a halott Város

Magyarok Karácsonya

Rendezvények 2012. dec. 12.

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark december 14-én ismét megrendezi a világ magyarságának jelképes, közös karácsonyát.

A Magyarok Karácsonya évről évre olyan üzenetet, felhívást, kérést fogalmaz meg, amely minden magyarhoz szól és segíti a nemzeti egység megteremtését. Az adventi időszak jó alkalom, hogy felhívjuk a figyelmet az egymás iránti felelősségérzet fontosságára.

Idén a 11.00 órakor kezdődő ünnepi műsorral szeretnénk szimbolikusan köszönteni mindazon honfitársunkat, akik a kettős állampolgárságról szóló törvény elfogadása után lettek hivatalosan is magyar állampolgárok. Köszönetet mondunk az elszakított országrészeken élőknek, hogy megőrizték és őrzik anyanyelvüket, identitásukat, magyarságukat, de üzenünk azoknak a magyaroknak is, akik bármilyen oknál fogva hazánk elhagyására kényszerültek.

Az üzenet közvetítésében kiemelt szerepe van a határon inneni és túli közéleti személyiségeknek. 2012-ben Magyarok Karácsonyának védnöke és díszvendége lesz Tőkés László lelkész, az erdélyi magyarok európai képviselője, és Dr. Latorcai János, a Magyar Országgyűlés alelnöke.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

admin