Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
A bűnpártoló politikusoknak börtönben vagy bitón a helyük !

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Rímbe szedett természet – versmondó verseny óvodásoknak és iskolásoknak

Rímbe szedett természet – versmondó verseny óvodásoknak és iskolásoknak

2012. 10.12. (péntek)

A természetben minden évszakban megmutatkozik valami egyedi szépség. Míg tavasszal és nyáron a növények színpompás virágaikkal hívogatnak, addig az őszi időszakban a színes levélruhájukba öltözött fák és cserjék vonzzák magukhoz az ember tekintetét. Nem véletlen, hogy minden költő tollából születtek a természet szépségét magasztaló költemények. És éppen ezért ideális helyszín a Füvészkert a természettel kapcsolatos versek, költemények, mondókák felelevenítéséhez és népszerűsítéséhez.

Elgondolásunkat igazolni látszik, hogy az iskolák és óvodák aktív közreműködésével, idén már harmadik alkalommal hirdetjük meg füvészkerti versmondó versenyünket.

Hagyományainkhoz híven idén is azon gyerekek jelentkezését várjuk, akik szívesen megmérettetnék magukat, s elszavalnák a közönség és a zsűri előtt kedvenc, természettel és elsősorban a növényvilággal kapcsolatos versüket.

A következő négy kategóriákba várjuk a jelentkezéseket:

óvodások

általános iskolások

1 – 2. osztályosok

3 – 4 – 5. osztályosok

6 – 7 – 8. osztályosok
Tekintettel a jelentkezők nagy számára az óvodásoknál intézményenként egy ovis csoportból maximum 5 gyermek, az általános iskolásoknál egy iskolából kategóriánként 5 gyermek jelentkezését tudjuk elfogadni.

jelentkezési határidő: 2012. 09. 29.

A jelentkezéseket a fuveszkert@bio.u-szeged.hu címre várjuk!

Terveink szerint az óvodásokat délelőtt 10 órára az általános iskolásokat délután 14 órától várjuk. A pontos időbeosztást a jelentkezések függvényében alakítjuk ki.

A nap folyamán zenés programmal igyekszünk oldani a versenyzőkben a feszültséget és lehetőség lesz az őszi füvészkert szépségeit is megismerniük. A résztvevőknek apró ajándékkal kedveskedünk, kategóriánként az első három helyezettet Füvészkerti ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Programunk a 17. Őszi Kulturális Fesztivál része!

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor