Scroll To Top

Mindent szabad ma Európában...
csak európai módon gondolkodni meg élni
nem !!!

Geert Wilders üzent a magyaroknak: „Nélkületek Európa már elbukott volna!”

Cikkek 2017. dec. 04.

Hatalmas büszkeség számomra, hogy bemutathatom könyvem magyar fordítását. Magyarország a második otthonom. Ez drága feleségem, Krisztina szülőhazája, azé a gyönyörű, intelligens és bátor asszonyé, akit Eger és Szigetvár asszonyainak mintájára faragtak” – írja Geert Wilders a Halállistán című könyve új, magyar kiadáshoz készített előszavában.

Geert Wilders, Az iszlám háborúja a Nyugattal és velem alcímet viselő könyvében több oldalon át méltatja a magyarokat. A Vigyázó Blognak és a Patmos Kiadónak köszönhetően most a 888megoszt néhány idézetet a könyvből.

A könyv előszavából kiderül, hogy az iszlám milyen totalitárius rendszer, és alapítója, Mohamed parancsait követve miként törekszik a világ feletti uralom megszerzésére, valamint minden férfi és minden nő alávétésére. Azt is bemutatja a szerző, hogy Mohamed könyörtelen követői hogyan fenyegetik halállal az iszlám bírálóit, miközben a nyugati globalista elit is zaklatja az embereket jogi eszközökkel és más egyéb módokon.

A holland politikus így vélekedik Magyarországról:

1.

„Valójában Magyarország, az egyik legrégibb európai nemzet, a 14. század közepétől kezdve Európa fő védőbástyája volt az iszlámmal szemben. Ha van olyan nemzet, amely méltó arra, hogy Európa és a kereszténység védelmezőjének nevezzék, akkor Magyarország biztosan az. Gondoljunk csak I. Nagy Lajos királyra, aki győztesen harcolt a tatárokkal és oszmánokkal szemben 1366-ban és 1377-ben. Vagy gondoljunk Hunyadi Jánosra és vitézeire, akik 1456-ban sikerrel védelmezték Nándorfehérvárt és megakadályozták azt, hogy az oszmán törökök lerohanják a nyugatot.”

2.

Alig fél évszázaddal később azonban Európa szégyenteljes módon megtagadta azt, hogy Magyarország segítségére siessen, amikor a törökök újrakezdték a nyugat elleni dzsihádjukat..

3.

A 173 éves iszlám uralom pusztító következményekkel járt Magyarországon. Hatalmas földterületek néptelenedtek el. A mászárlások, a háború, a deportálások és a kegyetlen rabszolgaság miatt a lakosság száma csökkent. A magyar nemzetet az iszlám kegyetlenségektől, brutális intoleranciától és a kínzó rabszolgaságtól szenvedett. A magyar nép viharos évszázadai során ez volt a legsötétebb kor. De ott, ahol mások feladták volna, a magyarok tovább küzdöttek.

3.

Soha nem adták fel, soha nem hajtottak fejet Mohamed és Allah zsarnoksága előtt, soha nem mondták ki azt, hogy [UTF-8?]“Allahu [UTF-8?]Akhbar†, hanem hűségesen kitartottak nagy királyaik, Szent István és Szent László hitvallása mellett. A rémségek ellenére a magyarok szellemét soha nem törték meg. Magyarország lett az Európa elleni iszlám behatolás számára a botlókő.. A magyarok újra és újra megtagadták a behódolást.

4.

1552-ben egy maroknyi katona, parasztokkal és asszonyokkal együtt sikerrel védelmezték Eger várát a hatalmas muzulmán túlerővel szemben. 1566-ban a szigetvári katonák az utolsó emberig harcoltak az erőd védelméért, és ezzel annyira megnehezítették a törökök számára a vár bevételét, hogy az oszmán hadsereg inkább feladta a további előrenyomulást Bécs felé..

Így zárja a holland politikus könyvét

Akik ma elfordítják az arcukat e problémák elől, előbb vagy utóbb kénytelenek lesznek szembenézni velük. Időközben azonban sok értékes időt veszítünk. Itt az idő, hogy mindenki – férfiak és nők egyaránt – döntsön.. Iszlám vagy szabadság. Nincs más választás.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor