Scroll To Top

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás !
Az illegális bevándorlás támogatása bűnrészesség !

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Illegális bevándorlókat Európába csalogató, bűnpártoló filmet adott ki az Unió

Illegális bevándorlókat Európába csalogató – vagyis felbujtó és bűnpártoló – filmet adott ki az Unió.
Bújtatottan mi is benne vagyunk… A „rosszak”! Akik a törvénytelenséget rosszallják…

Ha Magyarországon élnének jogászok (joghoz értők), – akik hivatásuknak is tekintik a foglalkozásukat, mint pl. a magyar orvosok többsége – úgy ezek az EU-ellenes fölbujtók és bűnpártolók már perbe lennének fogva. A jelen hatályos jog szerint! Nem a törvénytisztelők rettegnének a jogtipróktól EU-szerte !!! 

Döbbentet! Migránsokat Európába csalogató filmet adott ki az Unió. Bújtatottan mi is benne vagyunk.

Az Eurodame, Help! címet viselő rövidfilm részben az Európai Bizottság, a francia kormány és olyan további szereplők, mint a Hippocréne Alapítvány támogatásával készült el.

A Hippocrène Alapítvány egy olyan nonprofit szervezet, amelynek számos közös projektje van Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány hálózatával, mivel a társaságnak az a célja, hogy a fiatalokat elérve segítse előmozdítani „a valódi európai polgárság” megteremtését.

A migránsok Európába jutásának elősegítéséről szóló animáció azzal kezdődik, hogy egy hidzsábot is viselő, tehát muzulmán vallású migráns család tagjai az Európát jelképező falhoz, illetve a Frontex határügynökségéhez érkeznek.

Az EU határügynöksége, a Frontex az EU-tündér jótékony és segítő jelenlétében továbbengedi a bevándorló családot anélkül, hogy alaposabban megvizsgálná vagy kikérdezné őket, mivel az apa elmondása szerint a család háborús helyzet miatt hagyta el szülőföldjét.

A piros színű, hipszter stílusú szemüveget és EU-zászlós fehér pólót viselő tündér, aki az EU-t szimbolizálja, ekkor azt kéri a bevándorlóktól, hogy kövessék őt egy sátorba.

Ott egy arab külsejű ember egy mágikus repülőszőnyeg segítségével teszi lehetővé a migránsok számára a mielőbbi Európába jutást.

Az EU-ba utazó migránsok csoportját azonban Kelet-Európába érve rasszista fehér férfiak tiltakozó tömege fogadja, akik azt kiabálják, hogy nem akarnak befogadni menedékkérőket.

De szerencsére ebből a helyzetből kimentik a szegény ijedt migránsokat az éppen megérkező nyugat-európaiak, akik közlik a gonosz kelet-európaiakkal, hogy

pedig nekik joguk van hozzá (a migránsoknak a letelepedéshez – szerk.)! ”

A bevándorlókat ezután Nyugat-Európában meleg fogadtatásban részesítik, akik ezért nem győzik kifejezni hálájukat a befogadóik számára.

Üdvözlünk. Nagy szükségünk van rád”

– hangzik el a nyugat-európai befogadó üzenet.

Köszönöm. Éljen Európa!”

– válaszolja a migráns.

A film végén a migráns család egy nyugat-európai család meghívására velük együtt vacsorázik, majd a rajzfilm befejezéseként egy narrációban gyermeki hangon az hallható, hogy

Európa védi a határait, és ugyanakkor az európaiak megnyitják szívüket a menekültek előtt. És te?”

Forrás: A világ ma

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

A világ ma