Scroll To Top

„Az a nemzet, amelyik emlékeit veszni hagyja, az a saját síremlékét készíti és vesztesége az emberiségnek.”
Ipolyi Arnold

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Globális káoszért kampányol Soros – állítja a The Jerusalem Post

Cikkek 2017. jan. 22.

Ausztriában és Németországban a menekülttáborokat egy svájci cég (OPS) üzemelteti, amelynek a Barcleys Bank a többségi tulajdonosa, ő pedig a Rothschildok fő bankja.

Világszerte hasonló emberek üzemeltetik a „humanitárius” és „emberjogi” szervezeteket, beleértve Afrikát is.
Egyszerű dolog ez: a „humanitárius” szervezetek az államok kormányaitól pénzeket inkasszálnak, amiket aztán szétosztanak a „rászorulóknak”, akik ezért a pénzért utat vásárolnak Európába, amely útért visszafizetnek a „humanitárius” embercsempészeknek.
Európába érkezésük után az államok ismét fizetnek a „menekültekért”, mégpedig a táborokat üzemeltető szervezetnek. És mindezért Soros úr – Rothschild jobbkeze – lobbizik az EU-nál, amely kényszeríti a politikusokat, hogy évente további milliónyi „menekültet” fogadjanak be.

A kultúra szétrombolása, új rendszer felállítása mellett, ez egészen jó üzlet.
(Legjobb az egészben az, hogy az adófizetők fizetik a „menekülteknek” az ideutazásukat, itt-tartózkodásukat és olyan  egyéb előnyöket,  amilyen  szociális  ellátás összegeihez  a  helybeliek  nem  juthatnak.)
S  ezeket a pénzeket a bankárok világuralmi csoportja – a Wall Street bűnözői  forgatják,  inkasszálják!!!

Már Izraelben is rájöttek?

„Globális káoszért kampányol Soros – állítja a The Jerusalem Post.
Az izraeli lap szerint a magyar származású amerikai milliárdos által támogatott projektek mind egy célt szolgálnak, gyengíteni a nemzeti erőket, hogy azok ne tudják megvédeni törvényeiket és közösségeik értékeit.
“Ösztönözni a migrációt”, “befolyásolni a választásokat” és “újságírókat pénzelni” –  a többi között ezek szerepelnek a Soros György tervei között egy izraeli lapban megjelent cikk szerint.

A szerző azzal kapcsolatban fogalmazza meg véleményét Sorosról, hogy augusztusban az üzletember által támogatott Nyílt Társadalom Alapítvány dokumentumai közül több, mint 2500 szivárgott ki az interneten. Az iratokban az is szerepel, hogy a Soros által finanszírozott civil szervezeteknek a támogatásért cserébe mindent meg kell tenniük, hogy Európában megszűnjenek a határellenőrzések, a migránsok visszatoloncolása lehetetlenné váljon, az illegális bevándorlóknak pedig egyre több joguk legyen. Az akták szerint a milliárdos 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeget szán azoknak a szervezeteknek, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak a befolyásolásában vagy lejáratásában.

A The Jerusalem Post azt írja, hogy a Soros által támogatott projektet mind egy célt szolgálnak, a nyugati demokráciákban meggyengíteni a nemzeti erőket, hogy ne tudják megvédeni országuk és közösségeik törvényeit, értékeit. A cikk szerint ennek érdekében Soros megpróbálta befolyásolni a 2014-es magyarországi és európai parlamenti választások eredményét.” (Jerusalem Post, MTV Híradó)

Mondjuk mi ezt, évek óta. Most viszont az a jó, hogy a Jerusalem Postra nagyon nehéz lesz azt mondani, amit ránk szoktak ilyenkor. Úgyhogy kíváncsian várjuk, milyen kreatív megoldással rukkolnak elő a Soros által megvásárolt kis csírák.

Addig is: Sorost nem kéne kitiltani végre? Például mindenhonnan….

 

Forrás:

http://www.jpost.com/Opinion/Our-World-Soross-campaign-of-global-chaos-464770

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

The Jerusalem Post