Scroll To Top

A szegedi értelmiség már nem létezik!
Elnyelte a közrettegés! ... meg a köz-közöny...
Értelmiségiek elszigetelten éldegélnek ugyan,
de nem alkotnak már semmiféle közösséget...
Ha írni sem mernek, hát nekik szól ez a lap!

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Trump testőrsége

Cikkek 2017. jan. 05.

Trump nem bízik az Obamát védő testőrségben, orosz testőrök fogják védeni január 20-án

Donald Trump Oroszországból hozat 370 szuper profi kommandóst, hogy a beiktatás idején védjék őt és családja életét.


„Nem fogom átadni az Egyesült Államokat a globalizmus hamis hangjának”
„A nemzetállam marad az alapja a boldogságnak és a harmóniának.”

Az elnökválaszási kampány idején Trump nem rejtette véka alá véleményét az elnököt a háttérből befolyásoló gazdasági elit mesterkedéseiről. Ha más nem, de a fenti két mondat megnyomta a vészcsengőt az új világrend megteremtésén munkálkodó globalista elitnek.

(Az új világrend távlati elképzelése egy olyan világkormány, amelyet a hatalom jelenlegi birtokosai, vagy azok örökösei hoznak létre)

Meg is tettek mindent, hogy Trump ellen hangolják a válaszókat, az összes befolyásos lap a demokrata párt színeiben induló Clintont támogatta. Veresége után az eredményt újraszámlálással akarták megmásítani, majd az oroszokat vádolták, hogy ők szivárogtatták ki a demokratákat kompromittáló emaileket, aztán megkeresték a republikánus elektorokat, hogy ne Trampra szavazzanak. Legújabban Obama a választási rendszert kezdte kritizálni, hátha ennek érvénytelenítésével Trump győzelme is semmissé válik.

Ezek után nem csoda, ha Tramp félti az életét. Az amerikai törtnelemben már volt példa elnök gyilkosságra (Lincoln, Kennedy) és egy sikertelen gyilkossági kisérletre Reagan elnök ellen. Mindhárman olyan Intézkedéseket hoztak, amelyek ellenkeztek az ország gazdasági életét a háttérből irányító csoportokkal.

Tramp Obamát is ezen csoport tagjának tekinti, és úgy véli a Kennedy gyilkosság máig kiderítetlen szálai ilyen magasságokba vezetnek.

Ilyen előzmények után megtörtént az eddig elképzelhetetlen. Amerika új elnöke nem bízik az Obamát védő elnöki testőrségben ezért keresett meg egy olyan magáncéget, amelyik megfelelő emberekkel és technikával rendelkezik az ilyen kényes feladatok ellátásához.


Ez a magán cég az Orosz RSB-Group amelynek speciálisan képzet, angolul is beszélő zsoldosai már készülnek küldetésükre. –  írja a whatdoesitmean.com hírportál

Forrás: Costa Del Sol magazin – Trump nem bízik az Obamát védő testőrségben, orosz testőrök fogják védeni január 20-án

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Costa Del Sol magazin