Scroll To Top

„A mostani járvány ellen a legjobb szer a jókedv, gondtalanság, életvidámság, mert a betegség csak a borult embert meri megközelíteni.” (Krúdy Gyula)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Soros György hűbéresi rendszert épít Európában

Cikkek 2016. okt. 16.

Vannak olyan európai országok, ahol George Soros nem csak kis létszámú fizetett aktivistával rendelkezik, hanem az ország EP-képviselőinek többségét “megbízható szövetségeseként” tartják nyilván. Svédországban 20 EP-képviselő közül 13 az amerikai zsidó milliárdos lojalistájaként működik.

Kiszivárogtatott dokumentumok igazolják, hogy George Soros államellenes aktivistahálózatot működtet számos európai országban, és anyagilag támogat olyan szervezeteket, melyek megpróbálják aláásni az adott ország államiságát. A milliárdos többek között olyan szervezeteket támogat, melyek segítik az idegen néptömegek letelepedését, tehát tevőlegesen részt vesznek a nemzetállamok etnikai arányainak megváltoztatásában. A DC-Leaks kiszivárogtatásai után egyértelművé váltak ennek a problémának mélységei, hiszen láthatóvá vált, hogy George Soros hűbéreseiről nem csak a populista politikusok beszélnek, hanem a nemzetellenes aktivistahálózat tagjairól saját maguk is nyilvántartást vezetnek.

A Cseh Köztársaság által delegált 21 EP-képviselőből 2 George Soros “megbízható szövetségeseként” van nyilvántartva. Litvániában 11-ből 1, Magyarországon 21-ből 2 volt feltüntetve a kiszivárogtatott belső dokumentumokban George Soros összekötőjeként. Írországban és Finnországban még ennél is rosszabb a helyzet: ezekben az országokban az EP-képviselők 54,5, illetve 53,8 százaléka szerepelt a kiszivárogtatott dokumentumokban az amerikai zsidó milliárdos lojalistájaként.

Miközben ellenzéki pártok napi rendszerességgel hangoztatják, hogy Orbán Viktor hűbéresi rendszert épít Magyarországon, a DC-Leaks által kiszivárogtatott dokumentumok viszont azt mutatják, hogy dokumentáltan egy amerikai milliárdos megbízható emberei közé tartozik az Európai Parlament képviselőinek tekintélyes hányada. Ma az EP-képviselők egy része Soros lojalistájaként működik – de mi történik akkor, ha George Soros még több EP-képviselőt vesz meg, és az ő “megbízható szövetségesei” alkotnák az Európai Parlament többségét? Ezen nincs mit szépíteni: George Soros hűbéresi rendszert épít az Európai Unióban. Ha egy milliárdos “megbízható szövetségesei” többségbe jutnak az Európai Parlamentben, akkor az Európai Parlament egy hűbérúr ellenőrzése alatt áll.

Forrás: hidfo.ru Kattintson ide… Kattintson ide…

További részletek: http://komlomedia.hu/hir.php?hir=7582#ixzz4NXPjwLdb

Forrás: komlomedia.hu

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Komló Média