Scroll To Top

„Jaj annak a népnek,
amelynek történelmét az ellenségei írják!”
(Seneca)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Brit boszorkányüldözés magyar fogorvosok ellen

Cikkek 2016. ápr. 29.

Magyar fogorvos „horrorsztori”-járól ír a brit sajtó…

Kérdés, hogy mennyi ebben a hitelesség!?

Mennyi benne a brit írígység?!

Mennyi ebben a „horror”-ban az idegengyűlölet?!

Hogyan vezérli mindezt az elfojtott rasszizmus és a kelet-európaiak elleni diszkrimináció?

Egy 65 éves brit özvegy történetéről írt a botrányvadász Daily Mail. Jackie Stokes a fogsorát szerette volna megcsináltatni. Egy Londonban praktizáló magyar fogorvoshoz fordult még 2012-ben, de már nagyon megbánta. Nem csak azért, mert állítása szerint a beavatkozásra szinte a teljes megtakarított pénzét, összesen 9500 fontot elköltött, hanem azért, mert a fogorvos „hentesmunkát” végzett.

Fotó: Tristan Potter / SWNS.com / Northfoto

Az idős nő a Daily Mailnek azt mondta: úgy érzi magát, mint akit lemészároltak, bántalmaztak és az összes megtakarítását elrabolták. A beavatkozások miatt elképesztő fájdalmai vannak, hólyagok keletkeztek a szájában, az implantátumok pedig elmozdulnak. A Staffordshireben élő Stokes 2012-ben kezdte a kezelést, volt, hogy Londonban, máskor Budapesten kezelte a fogorvos.

A nő panaszt tett a londoni fogorvos kamaránál, a GDC-nél, amely az ügy kivizsgálását követően elmarasztalta a magyar fogorvost. Bár a Daily Mail nem ír róla, de a vizsgálati anyagra rákeresve kiderült, hogy nem csak ő, hanem egy másik beteg is bepanaszolta az orvost, aki a másik kliensét 2013-ban kezelte. Mindkét beteg panaszát hitelesnek minősítette a kamara, amely végül meghozta a döntését, miszerint a fogorvos egy éven keresztül csak felügyelet alatt gyakorolhatja a szakmáját, legalábbis az Egyesült Királyság területén.

Az Indexnek sikerült utolérnie a magyar fogorvost, immáron Budapesten. Amikor megkérdeztük az ügyről, aki azt mondta: „A kamara kivizsgálta az ügyet és nem tiltott el a szakmám gyakorlásától. Elegem van a hülyeségekből, meg abból, hogy az öreglány össze-vissza hazudott” – majd dühösen lecsapta a telefont. – A fölháborodását tökéletesen megértem!

Egy fotó a nő beültetett fogairól, amik szerinte sokkal nagyobbak, mint az eredeti fogai, és előre is dőlnek a szájában. Fotó: SWNS.com / Northfoto

Hasonlóan járt korábban Orbán Viktor fogorvosa,  Bátorfi Béla is, akit a londoni kamara egy évre eltiltott a hivatásától Angliában, mert 2005–2006-ban több fogbeültetést is végzett a betegen, ám az angol kamara álláspontja szerint a beavatkozást megelőző tervezés nem volt megfelelő, és az eljárásról nem tájékoztatta elég alaposan a beteget. Bátorfi akkor azt nyilatkozta, hogy a magyar fogorvosok ellen boszorkányüldözést folytat a brit kamara.

Nem ez az első alkalom, hogy a Daily Mail a Londonban dolgozó magyar fogorvosokról ír tendenciózus lejárató formában.
Az igazi kérdés az, hogy megtudjuk-e védeni magunkat, és persze hogy mikor kezdjük el végre  letörni a brit idegengyűlölet szarvait.

A módszeres magyarellenesség mára már egészen nyilvánvaló!
Egy néger, vagy egy paki bármit megtehet felelősségrevonás nélkül, míg a magyar munkavállaló munkájában a legapróbb hibát, a szálkát keresik, a muzulmán pakik tömegesen erőszakolhatják meg – üzletszerűen fehér szajhaként futtatva – a kiskorú angol lányokat minden következmény nélkül…
Ha ilyenért a brit rendőr szólni merne, az már maga is rasszizmus!!!
A kelet-európait, a magyart gyalázni azonban minden formában megengedett! Hiszen fehér emberek, ráadásul még csak nem is britek!

2013-ban például arról cikkeztek a Dily Mail-ben, hogy „állkapocs-háborút robbantanak ki a magyar fogorvosok”. Az akkori cikk egy nagy brit üzletkört kiépítő magyar fogászatról írt, ami nagyon hamar olyan népszerű lett, hogy ma már teljes munkaidőben fogadja a pácienseket. Az árakat úgy tudják a brit pénztárcákhoz mérten alacsonyan tartani, hogy magyar dolgozókat alkalmaznak: a fogorvosoktól kezdve az asszisztenseken át egészen a recepciósokig mindenki magyar. Az ő fizetésükön tudja megspórolni a cég azt a pénzt, amivel a versenytársak alá tud ígérni – írta akkor a lap.
Észre kellene venni végre: Ez az Európai Unió lényege szabad munkaerő-áramlás és szabad belső piac!

A világot évszázadokon át fosztogató brit állam nem csak a gyarmatainak tartozik, de a kommunizmusnak konculvetett országoknak is! Közöttük pedig leginkább a Trianonban is módszeresen és rasszista alapokon kirekesztett magyaroknak!

Lásd: Index

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor