Scroll To Top

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás !
Az illegális (törvénytelen) bevándorlás támogatása bűnrészesség !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni !

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

A televálogatott sikerei

Örömhírek, Sporthírek 2012. okt. 25.

Egy-egy arany- és ezüstéremmel a magyar tekeválogatott tagjai megkezdték a medálgyűjtést a lengyelországi Lesznóban zajló világbajnokságon.
A nem olimpiai sportágak sajtószolgálatának csütörtöki tájékoztatása szerint a dobogó legmagasabb fokára Kiss Norbert állhatott fel, aki a kétszer húsz gurításból álló sprint kategóriában győzött. A Szegedi TE versenyzője a döntőben azt a szerbiai Robert Ernjesit győzte le, aki ugyancsak a Tisza-partiakat erősíti.
„Igyekeztem kizárni a körülöttem lévő tényezőket, és úgy játszottam, mint az év bármely mérkőzésén. Nagyon várom a 2013-as csapat-vb-t, mert hazai közönség előtt még nem szerepeltem világbajnokságon” – mondta az eredményhirdetés után Kiss, akinek ez volt a negyedik világbajnoki aranya (2 csapat, 1 összetett egyéni és a mostani sprint).
Vegyespárosban a Sajermann Nóra, Kiss Tamás duó is közel állt a győzelemhez, de végül „hirtelen halálban” kikaptak a horvát Ana Bacan, Mario Musanic kettőstől.
Jövőre Magyarország látja vendégül a világ legjobbjait, ugyanis a 2013-as csapat-világbajnokságot Zalaegerszegen rendezik.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor