Scroll To Top
2018. Kikelet hava (Március) 24.-e - Gábor, Karina neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás!
Az illegális bevándorlás támogatása bűnrészesség!
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni!

Szeged a halott Város

Magyar film sikere az újvidéki nemzetközi filmfesztiválon

Örömhírek 2012. jún. 25.

Magyar film is díjat nyert a hét végén zárult újvidéki Cinema City nemzetközi filmfesztiválon.

    Kucsov Renáta Fél 10 című rövidfilmje a 10 ezer dollárnál alacsonyabb költségvetésből készült filmek kategóriájában indult, amelyben három első díjat osztottak ki. A Szegedi Tudományegyetem Irodalomelméleti és Vizuális Kultúra Tanszékének hallgatója, a szabadkai székhelyű Pannon (Rádió és Televízió) RTV munkatársa háromfős délvidéki (megszállóik szerint vajdasági) csapatával a legjobb magyar filmnek járó díjat nyerte meg – közölte a Pannon RTV az MTI-vel.
A történet egy egyetemista fiúról szól, aki szeretne megismerkedni egy lánnyal, de a sors minden alkalommal korlátokat állít elé.
A Magyar Szó című délvidéki napilap beszámolója szerint a szerbiai filmek versenyét Maja Milos Klipp című alkotása nyerte. A nemzetközi válogatás első díjasa a görög filmrendező, Filipposz Citosz Igazságtalan világa, míg az elsőfilmesek Hungry Days szelekciójában a brazil Kleber Mendoca Filho filmje, a Környezetzajok című műve érdemelte ki az első díjat.

(MTI)

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Foszerkeszto

Hírek

Biblia, egyház és kamat

2018 márc. 22.
Biblia, egyház és kamat
Elhunyt Kallós Zoltán!
Elhunyt Kallós Zoltán!
2018 feb. 14.
Bálint-napja magyarul
2018 feb. 14.