Scroll To Top

„Ébredj, hazám, mert ha most nem ébredsz,
Soha többé nem lesz ébredésed…” ( Petőfi – A Nemzethez )

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

A londoni magyar migráns hangja

Nezzetek en nem vagyok se balos se jobbos, de szeretem a kulturamat, legyen az Magyar vagy europai.

Londonban eltem sok evig, es mikor oda koltoztem anno 13 eve, semmit nem tudtam a muzulmanokrol. Eloszor akkor kerultem veluk kapcsolatba, mikor megprobaltak atteriteni, mely egy ‘barati’ beszelgetes folyaman tortent. Mikor mondtam hogy nem erdekel a dolog, azt mondta a srac semmi gaz, de meg kellett probalja, mert ez a Koranba elo van irva. Ezutan par evvel tortent, hogy angol tanar lettem, az elso osztalyomba 34 gyerekbol 1 volt feher, az is Litvan, a tobbi mind kozelkeleti volt mivel Kelet- Londonban laktam (ott a muzulmanok abszolutt tobbsegben elnek). Egy ido utan kezbevettem a Korant hogy elolvassam, nem akartam elhinni masoktol a ‘remisztgetest’.

Na most az, aki azt mondja, hogy az iszlam olyan vallas mint a tobbi, az szimplan idiota, vagy hazudik.

Melyik vallas engedelyezi, hogy terjesztese erdekeben hazudhatsz, hogy nem tanulhatsz hitetlentol es nem lehet baratod hitetlenek kozul (eselytelen az integracio)? Hogy egyszerre szeresd es vagd le a fejet meg az ujhegyeit? Hogy megeroszakolhatod asszonyaikat mert ok tisztatalanok? Hogy erovel konvertald vagy old meg oket? Es melyik vallasnak a peldakepe, profetaja egy pedofil tomeggyilkos aki emigransnak alcazva erkezett a varosba (Mekka) melyet kesobb meghoditott? Gondolom a hasonlosagot nem kell reszletezni…

Az biztos hogy van kozottuk jo ember, de nem amiatt jo ember mert muzulman.

Namost ha jobboldali vagy, egyertelmu, hogy a hazad es a kulturad veded. Ha viszont baloldali vagy, akkor a liberalis ertekeket (mely nyitott gondolkodasut jelent szimplan), szabad velemeny nyilvanitast, a demokraciat es az egyenloseget veded az ezellen nyilegyenesen eltero es ezt tamado illetve veszelyezteto ideologiaktol ugye? Tehat a balolral es jobboldal egyutt kellene hogy egyetertsen az iszlamizacio ellenes harccal.

Akkor itt most mi a fene van a magyar, meg az egesz europai baloldallal? Letezik meg egyaltalan? Es mi a franc van helyettuk? Nagyvallalati es multimilliardos befektetok erdekkepviselete?

Kerek mindenkit hogy szavazzon NEM-mel!

 

Egy neve leírásában is megfélemlített magyar (e)migráns

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Egy neve leírásában is megfélemlített magyar emigráns