Scroll To Top

Magyarok vagyunk meg székelyek,
Kirekesztők kíméljenek !

Az illegális bevándorlás felszámolható

Az illegális bevándorlók visszatartására a leghatékonyabb módszer az lenne, ha mindenféle válogatás nélkül mindenkit azonnal visszaküldenénk a biztonságos Szerbiába, azaz tartósan senkit sem engednénk be az ország területére.

Az új szigorított Btk. következetes alkalmazása esetén erre lehetőség is lenne, hiszen a határsértés bűncselekménnyé történő visszaállítása esetén az elfogott illegális bevándorlók esetében a bíróságok futószalagon hozhatnák meg a kitoloncoló végzéseket (fellebezésnek helye ugyan lehetne, de az nem hátráltathatná az azonnali kitoloncolás végrehajtását, tehát már csak a határ túloldaláról, postai úton adhatja be a fellebezési kérelmet, amit a bíróságok ismét elutasíthatnának).

Ha az illegális bevándorlók körében elterjed a híre, hogy innen mindenkit kitoloncolnak, akkor visszahőkölnének a magyar útvonaltól, keresnének maguknak egy másik utat (ez viszont már nem a mi problémánk lenne, ezt oldja meg más, hiszen ők sem segítenek nekünk semmiben sem).

Természetesen a Soros pénzekből finanszírozott különféle SZDSZ-es jogvédők (Helsinki Bizottság, TASZ, migránsokat támogató különféle gittegyletek stb.) nagyon ajvékolnának, de nem kell törődni velük, illetve a különféle EU tiltakozásokkal sem kell (EU=Trianon) túlságosan foglalkozni ebben az esetben.

Megfelelő kormányzati propagandával vissza kell verni ezeket a támadásokat, utalva arra, hogy az EU schengeni határának védelmének fontosságára, amelyet csak ilyen módon lehet megvédeni.

Emellett természetesen szükség van a kerítésre és a honvédség alkalmazására is, hiszen megfelelő eszközök híján nem lehetséges az iszlamista országrablók összegyűjtése még a trianoni gúnyhatár belső oldalán sem.

Édes Erdély

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Édes Erdély