Scroll To Top
2019. Kenyér hava (Augusztus) 18.-a - Ilona neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás!
Az illegális bevándorlás támogatása bűnrészesség!
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni!

Szeged a halott Város

Bűnös bevándorlás ellen szögesdrót vagy határőrség a megoldás?

Beteges vita folyik a bűnös bevándorlók – idegenkedőn: “illegális immigránsok” – elosztásáról Európában. Ugyanilyen vitát lehet lassan kezdeményezni a bolti lopások, vagy éppen a zsebtolvajlások, vagy éppen betörések, no meg persze banki csalások megengedésének mértékéről… Esetleg a “szegény elkövetők” megsegítéséről…

Tiltott határátlépők – Bevándorló bűnözők

A tiltott határátlépés legalább olyan bűn, mint a bolti lopás, vagy a zsebtolvajlás. Így az elkövetők felelősségre vonása a világ legtermészetesebb dolga. A bűnös bevándorlókat – jogorvoslatként – természetesen haza kell toloncolni. Lehet persze jobban igazgatott – Európa által kormányzott – afri gyarmatbirodalmak helyreállításáról ábrándozni, de addig is a törvény arra van, hogy betartsák!
Magyarok se sétálgattak át bűntetlen a vasfüggönyön…
Miért tehetné ezt ma bárki más a törvény ellenében?!

Dr Sz L

Olvasónk javaslata a tiltott határátlépések és a bevándorlás orvoslatára:

A mostani gúnyhatár a magyar Alföld kellős közepén húzódik.
Így a gúnyhatár mindkét oldalán egyforma lakosságú magyar falvak találhatóak. Ezért nagyon rossz emlékeket és gondolatokat ébreszthet fel mindenkiben ha magyart a magyartól szögesdrót kerítéssel választanánk el.

Sokkal inkább a határőrség visszaállítására lenne szükség és egy hatékony határőrizeti módszer kidolgozására (hőkamerák telepítése stb.), hogy az illegális határsértőket egytől-egyig el lehessen kapni, majd a rabosító adataik (név, fénykép, ujjlenyomat, DNS minta) felvétele után legalább öt évre kitiltani őket az EU területéről.

Édes Erdély

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Dr.Szabo.Laszlo