Scroll To Top

Kátyú, mutyi, szocimborák - mindönre kiterjedő városgarázdálkodás...
Ez a balvezetés átütő „sikere” Szegeden!

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Törvényes a többnejűség Kenyában

Külhoni tallózó 2014. márc. 23.

A honanyák tiltakozásul kivonultak a parlamentből. De hiába! A honatyák – pártállásra való tekintet nélkül(!) – megszavazták azt, hogy a többnejűség immár hivatalosan is törvényes Kenyában. (Nálunk ilyen párt semlegesség csak pénzmosások és ügynökügyek kapcsán merül föl. Sz.)

„Ha egy afrikai férfi feleségül vesz egy afrikai nőt, akkor annak az asszonynak tudnia kell: újabb asszonyok is érkezhetnek a családi otthonba. Minden nő, akit én hazaviszek, az a feleségem! Ez Afrika!”- nyilatkozta egy képviselő Nairobiban miután a parlament elfogadta a többnejűségről szóló törvényt. Kenya keresztény többségű ország, de szinte minden képviselő úrnak van második vagy épp harmadik felesége! A vita igazában nem is ezen folyt hanem azon, hogy az első feleségnek van-e joga beleszólni abba, hogy ki lesz a második vagy épp a harmadik?! Eredetileg benne volt a törvényjavaslatban, hogy az első feleség megvétózhatja a másodikat. De aztán a honatyák összekacsintottak, és kivették ezt a passzust a törvényből! Ezért rágtak be a honanyàk, és hagyták el a parlament épületét Nairobiban.

Kenya keresztény többségű ország, de jelentős a muzulmán kisebbség is. Barack Obama amerikai elnök családja is muzulmán, és édesapjának Kenyában több neje is volt. Így Amerika első fekete elnökének sok féltestvére él szerte a világban. Rekordot is számon tartanak: nemrég halt meg Akuku mester, akinek nem kevesebb mint 130 felesége volt! Több mint 300 gyereke született! Danger vagyis veszély volt a beceneve. „Ha én ránézek egy nőre, az szó nélkül követ! Egyetlen nő sem tud ellenállni nekem!”- dicsekedett Akuku mester, aki sikeres vállakozó volt annak ellenére, hogy hadilábon állt az írás-olvasással. 94 éves korában halt meg miközben egy átlagos férfi Kenyában 54 évre számíthat! „Számomra egyértelmű: a sok feleség tartott ilyen sokáig életben!”- nyilatkozta nem sokkal a halála előtt a 94 éves korában kimúlt kenyai férfiú, aki 130-szor nősült és 86-szor vált el…

(forrás:afriport.hu

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor