Scroll To Top

Szeged, ahol ma a sikkasztást, a haverhízlalást
és hűtlen kezelést, a hagyománypusztítást „fejlesztés”-ként emlegetik...

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Horror: nyílt utcán mészárolt le két muzulmán egy katonát Dél-Londonban

Külhoni tallózó 2013. máj. 23.

Horror: nyílt utcán mészárolt le két muzulmán egy katonát Dél-Londonban

Borzalmas jelenetnek voltak tanúi tegnap délután a járókelők Dél-Londonban: Woolwich egyik forgalmas útján két fekete muzulmán férfi késekkel és bárdokkal lemészárolt és lefejezett egy szolgálaton kívüli brit katonát.<

A gyilkosság után a holttestet az úttestre vonszolták, majd eszement módon, fegyvereikkel hadonászva arra kényszerítették a járókelőket, hogy fényképeket készítsenek róluk.
A két férfi késekkel, hentesbárddal és bozótvágóval kaszabolta és marcangolta szét a férfi holttestét, járókelők tucatjai szeme láttára, Allahu Akbar kiáltások közepette.

Az áldozat a katonaság tatja volt – erősítették meg hivatalos források a BBC-nek. Ezt egészen biztosan a támadók is tudták, hiszen egyikük a gyilkosság után járókelőknek kijelentette: „azért öltem meg, mert ő is muszlimokat öl, és elegem van abból, hogy muszlimokat ölnek Irakban és Afganisztánban”.

Az áldozat Help for Heroes pólót viselt halála napján, amelyet az egyik támadó fényképezőgépén rögzített. A Help for Heroes egy veterán katonákat segítő alapítvány. A katona aznap szolgálatban volt a brit fővárosban, és éppen a Royal Artillery laktanyába tért volna vissza, amikor megtámadták.

Az egyik elkövető, egy londoni akcentussal beszélő huszonéves fekete férfi egy járókelő kameráján keresztül üzent: „esküszünk a mindenható Allahra, hogy addig harcolunk ellenetek, amíg nem hagytok békén bennünket. Egyedül azért tettük ezt, mert brit katonák naponta ölnek muszlimokat. Úgy fogunk harcolni ellenük, ahogyan ők is harcolnak ellenünk. Szemet szemért, fogat fogért. Bocsánatot kérek attól a nőtől (egy járókelő), hogy végig kellett ezt az egészet néznie, de a mi asszonyaink naponta ezt látják a mi földjeinken. Az átlagemberek sosem lesznek biztonságban. Gondoljátok, hogy David Cameron fog megsérülni az utcán, ha felfegyverkezünk? Gondoljátok, hogy a politikusaitok fognak meghalni? Nem, az olyan átlagemberek fognak meghalni, mint ti, és a gyerekeitek. Szabaduljatok meg tőlük! Mondjátok meg nekik, hogy hívják vissza a seregeiteket és akkor békében élhettek!”

A két férfi kocsival gázolta el az áldozatot, alig néhány percnyire a laktanyától, majd kiugrottak a kocsiból és nekiestek fegyvereikkel. A huszonéves férfi segítségére sietők közül csak nőket engedtek az áldozat testéhez, ezután föl alá mászkálva fotóztatták magukat. Egy kétgyermekes, 48 éves nő kérdőre vonta a véres kezű elkövetőket. „Ez a katona muszlimokat ölt, muszlim országokban. Ma este háborút indítunk Londonban” – mondta a férfi, aki a gyilkosságot elkövette. „Pillanatnyilag egyedül vagytok a tömeggel szemben, tehát veszteni fogtok” – válaszolta erre a bátor nő.

Kérdés, hogy a rendőröknek miért csak 20 perc alatt sikerült kiérniük. Az elkövetők a kiérkező rendőrökre támadtak, akik rájuk lőttek, súlyosan megsebesítve őket. Jelenleg két különböző kórházban ápolják őket, egyikük állapota súlyos.

David Cameron miniszterelnök megszakította pakisztáni útját és azonnal visszatért a szigetországba, barbár terrorista támadásnak bélyegezve a szörnyű tragédiát.

Boris Johnson, London polgármestere kijelentette: „nekünk van a legjobb, legprofibb titkosszolgálatunk és a legjobb rendőrségünk a világon, hogy megvédjenek bennünket és a végére járjanak ennek a dolognak.”

A tett helyszíne mellett egy általános iskola is van, több kisdiák is szemtanúja volt a járókelők által csak állati horrorként leírt eseményeknek.

A Brit Muszlim Tanács barbár tettnek minősítette és elítélte a gyilkosságot, melynek nincs helye az iszlámban.

II. Erzsébet királynő jövő héten meglátogatja az áldozat laktanyáját.

Szerda este spontán muzulmán-ellenes tüntetések alakultak ki London több pontján is, egy férfit őrizetbe vettek, állítólag füstgránátot dobott egy mecsetbe.

A nyomozás állása szerint a két huszonéves londoni elkövető nigériai kapcsolatokkal rendelkezett.

(forrás: Londoni Magyar Magvető)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor