Scroll To Top
2019. Kenyér hava (Augusztus) 19.-e - Huba, Emília neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

Kátyú, mutyi, szocimborák - mindönre kiterjedő városgarázdálkodás...

Ez a balvezetés átütő "sikere" Szegeden!

Szeged a halott Város

Lírikus történelmi séta a 20. században!

kiállítások 2016. ápr. 05.

Költészet Napi Kiállítás a mórahalmi Mini Hungary Parkban -
Költők a Délmagyarország napilap hasábjain 1910 – 1969.
A kiállítás ideje: 2016. április 9. – április 15.

Tudósításukra, személyes megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Lírikus történelmi séta a 20. században! – A Dél-Alföldön kiállítás nyílik a költészet napja (április 11.) alkalmából. A mórahalmi makett park munkatársai a Délmagyarország napilap múlt században megjelent lapszámaiból szemezgettek a nagyérdemű számára.

Most igazi irodalmi unikumokat, verseket és novellákat lehet olvasni többek között Ady Endre, József Attila, Juhász Gyula és Kosztolányi Dezső tollából, amelyek anno a „Délmagyar”-ban jelentek meg elsőként. A szervezők biztosak abban, hogy egy héten keresztül a népszerű és kevésbé ismert gyöngyszemek édesíteni fogják a Mini Hungary vendégeinek szórakozását. Kellemes időtöltés lesz ugyanis olvasgatni és így lekövetni az elmúlt évszázadot.

A műveket 2016. április 9. és április 15. között ismerhetik meg az érdeklődők a Móradomb körút 11-13. szám alatt, a mórahalmi élményparkban. Belépőjegyek és nyitva tartás: www.minihungary.eu.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

admin