Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
A bűnpártoló politikusoknak börtönben vagy bitón a helyük !

Meghosszabbítják a Titanic-kiállítást a Vármúzeumban

Kiállítások 2013. dec. 18.

A fokozott érdeklődés miatt meghosszabbítják a Titanic és Carpathia című kiállítást a szegedi Vármúzeumban: a tárlat január 26-ig várja a látogatókat.

Az őszvégi nyitás óta több ezren látták a Vármúzeum Titanic és Carpathia című kiállítását. A szervezők az érdeklődés miatt úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a tárlatot január 26-ig– így azok is megnézhetik a kiállítást, akik eddig még nem jutottak el a Vármúzeumba.

Noha a Móra-múzeum, a Fekete ház és a Kass Galéria december 15-én egyhónapos téli szünetre vonult, a Vármúzeum egészen december 20-ig nyitva tart, 2014-ben pedig már január 6-tól várja az érdeklődőket.

A Titanic és Carpathia című tárlaton látható az a Titanicról származó eredeti mentőmellény, melyből mindössze öt darab maradt fenn a világon. Emellett különböző molinókon és tablókon keresztül ismerhetik meg az érdeklődők a luxushajó katasztrófáját. A Titanic négyméteres makettje mellett a túlélőket megmentő Carpathia gőzös történetét is bemutatja a január végéig meghosszabbított kiállítás.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor