Scroll To Top

„Szeged olyan remekül meg van építve…
Az építészeknek csak igazodniuk kellene az adottságokhoz!”
Ördögh László (építész)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

AZ EURÓPAI FAJ KIIRTÁSA…

AZ EURÓPAI FAJ KIIRTÁSA

NÉHÁNY SZÉPEN KITERVELT LÉPÉSBEN

1/ Európa lerombolása egy-két jó háborúval és a népek egymásra uszításával, igazságtalan békeparancsokkal, hazug propagandával.

2/ Európa felosztásával elvenni az emberek életkedvét.

3/ Erkölcsök felhígítása a vallás háttérbe szorításával.

4/ Antibébi tabletta felkínálásával az alkalmi szeretkezés és a rövid kapcsolatok segítségével megszüntetni a házasságokat.

5/ Az abortusz segítségével rendszeresíteni az egykét vagy a egysét.

6/ Az egyén jogainak erősítése az állam jogainak szűkítésével.

7/ Egyneműek házassága a szaporodás csökkentésére.

8/ Az előidézett demográfiai hiány pótlása a tömeges bevándoroltatással kell a FOGYASZTÓK számát emelni, hogy a EU gazdasága állandósíthassa az évi 2-3%-os fejlődést.

10/ Nátrium (NaCl) só helyett kálium (KaCl) sót rendszeresíteni a fehér férfiak nemzőképességének drasztikus csökkentésére.

11/ Alacsony bérekkel és a túlzott, felemelt anyagi igényekkel az asszonyok külső munkába szorításával tönkretenni a családi életet és a gyerekek számát csökkenteni.

12/ A gyerekek jogainak fellegekbe emelésével tönkretenni a tanításhoz szükséges fegyelmet. Ezzel az általános műveltségi szintet csökkenteni.

13/ A média színvonalának csökkentésével elterelni a választópolgárok figyelmét a közösségi ügyekről.

Ha már mindez megtörtént…

Már csak Európára kell uszítani egy rendkívül agresszív, kegyetlen vallási fanatizmussal átitatott mohamedán tömeget, amely zömében csak túlzott szaporodásra alkalmas, dolgozni képtelen és nem is akar.

Ezt az inváziót a munkaerő hiánnyal magyarázták, holott Görög-, Olasz-, és Spanyolországban valamint Portugáliában óriási munkanélküliség van.
Ennek tetejében egy nagy német autókonszern vezére szerint óriási mértékű automatizálás folyik, amely lényegében erősen csökkenti a munkahelyek számát.
Tehát nem munkásra, fogyasztókra van szükség !!!

Ha a magyarság meg akar maradni, legalább az 1910-es ethnikai határokon belül, meg kell szüntetni a korlátlan abortuszhoz való jogot. Csak valós egészségügyi, szociális indokok alapján vagy a harmadik gyerek után engedélyezhetővé tenni.

Ez nyilván az „emberi jogok” korlátozását jelenti, de a fajfenntartás jogát, kötelességét senki nem tagadhatja meg egy nemzettől.

Az anyagi alap a 35 éven felűli gyermektelen személyek adóztatásával teremthető meg. Ez a jelenlegi törvények alapján elérhetetlen vágyálom, de egy jól előkészített, többség által megszavazott, törvény lehetővé tenné…

A választás világos: vagy megállítjuk a demográfiai öngyilkosságot, vagy a nyakunkra zúdított fanatikus tömeg kiirt bennünket. Nyugaton, néhány buta vezetőréteggel megátkozott országban ez a militáns horda elérte, vagy rövidesen eléri a kritikus 5%-ot, amely már totális megsemmisülést jelenthet.

Hazánk jó, az egyetlen járható úton halad a család erősítése és ezen belül a népszaporodás előmozdítása érdekében. Mindez kiváltotta az EU vezetőségének dűhét és kormányunk megdöntésére irányuló, hazug, bűnös és csalárd erőfeszítéseit. A kormányunk konok, erőteljes ragaszkodása hitünkhöz és kultúránkhoz példamutató. Egyre több jel mutat egy európai forradalomra, amely a jövő évi EU választáson megdöntheti vagy legalább erősen csökkentheti a jelen, önválasztott vezetőség korlátlannak tetsző hatalmát. A német Keresztény Demokrata párt pürrhoszi győzelme miatt lemondott vezetője, Frau Merkel, aki a „Willkommen” politikájával másfélmilliós hasznavehetetlen, beilleszkedésre nagyrészt alkalmatlan „fogyasztót” zúdított a németség és Európa nyakába, valószínűleg a kancellári állását is el fogja veszteni. Ezzel ugyan soros györgy hatalmát nem tudjuk megdönteni, de ha az amerikai elnök a választások előtt meg tudja állítani a délamerikai „menekülteket”, a soros hatás is csökkenni fog.

Magyaródy Szabolcs

2018, november 10.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje