Scroll To Top

Magyarok vagyunk meg székelyek,
Kirekesztők kíméljenek !

Keleti nyitással, de maradni az EU-ban!

Hírháttér, Nemzetveszejtés 2015. jan. 04.

KILÉPÉS AZ EU-BÓL – ÉRTHETETLEN!

Értelmesnek tűnő politikusok, ujságírók, népvezérek bátorítják a nemzetet az EU-ból való kilépésre. Ezek a jónépek vagy nem tudnak gondolkozni, teljesen tájékozatlanok nemzetünk rettenetes helyzetével, vagy  a másik fél fizeti őket.

Lehet válogatni…

Ugyanis nekünk ott a  helyünk, ahol  a gúnyhatárokon túli testvéreink vannak!
Ha a szlovákok, ukránok, románok és szerbek is átállnának a  keleti oldalra, követnünk kellene őket.
Ha nem tennénk, egyszerűen kiirtanák véreinket, nagyon rövid idő alatt.  Ha csak mi  állnánk át Keletre, akkor is kiirtanák őket, hiszen az EU most sem védi őket, csak a mi jelenlétünk fékezi őket valamennyire.

Arról ugyan szó sem lehet, hogy most kiugorjunk az EU-ból, hiszen azonnal működésbe lépnének a hazánkban állomásozó, idegen érdekeket szolgáló fegyveres erők és nyílt erőszakkal akadályoznák meg e lépésünket, mint ahogyan Hitlerék tették 1944 október 15.-én.

Az viszont igaz, hogy  iparunk nem lévén csak mezőgazdasági cikkekért  tudunk idegen valutához jutni, amellyel a “tagsági díjat”  fizethetjük a rabszolgatartóinknak.  Annak pedig nyugaton alig van piaca.  Ez a piac tovább fog csökkenni a  EU-USA  (és  Kanada) szabadkereskedelmi  szerződéssel. (Ami  autóiparunk van, annak hasznával főként a  külföldi tulajdonosok  rendelkeznek.)

A GAZDASÁG keleti nyitása azért fontos, mert Kelet az újjáépítendő élelmiszer iparunk  minden termékét fel tudja  venni. Tehát az energia hordozókért és a paksi  bővítésért fizetni tudunk. Honnan vennénk a dollárok százmillióit, ha  Paksot az amerikaiaktól vennénk meg?  Az IMF-től  vagy A World Banktól?

Azonkívűl, ha netán az EU elnézné a Kelethez való csatlakozásunkat és teljes jogú tagságot kapnánk, néhány éven belül a félhold kerülne a Bazilika tornyára, mert a szélsőséges muzlimok elárasztanák az országot.

Raraavis

Olvasói Levél
T.C!

A helyzet bonyolultabb annál, melyet itt taglal a szerző.
Az Európai Únióhoz történt csatlakozásunkkal a határokon túli magyarok helyzete a legtöbb esetben rosszabbodott!!

Az EU. semmilyen biztosítékot nem ad a magyarok helyzetének akár csekély mértékű javítására.
Ha tehát Magyarország már nem lenne tagja az Úniónak, de a szomszédos országok tagok maradnának, ELVILEG (!) semmi változás nem következne be ezen a téren, de Magyarország mozgástere megnövekedne.

Svájc sem tagja az Úniónak, de pl. emiatt függetlenebb politikát folytathat.

Ahogy Orbán fogalmazott: olyan időszakban élünk, amikor BÁRMI MEGTÖRTÉNHET.
(Tehát akár az ellenkezője is)

Civil Hálózat

Szerkesztőségünk a közölt írás minden kijelentésével természetesen nem érthet föltétlen eggyet!
(Derék öreg emigránsunk általában sokkal keményebb. Itt bizonyára a zsigeri zsarolásra utal…)
Szerzőnk talán nem is ismeri pl. Anglia helyzetét, ahol ma már EU-ban, vagy azon kívül közel 5 millió muzulmán él (szándékosan) szigorú szegregációban, mindennapi veszedelemként a többségi társadalomra, többnyire az adófizetők pénzén élősködve… Ez ma Anglia legsötétebb titka! Csakhogy polgárai a „politikai korrektség” jegyében – rendkívül inkorrektül – rettegnek a „rasszizmus” bélyegétől… Még említeni sem merik a saját lányaikat striciként futtató – egyébként „segélyes” munkanélküli – muzlimok bűneit…
Magam a legkétségbeesettebben kampányoltam Hazánk belépése ellen…
Ma pedig úgy látom:
A megoldást (vagy annak kezdő lépését) immár a mások kilépésétől várhatjuk!
No meg persze kormányunk sokkal keményebb kiállásától.
Különösen a gúnyhatárainkon kívül rekedt magyarság dolgában…
Dr. Sz. L.
Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Raraavis