Scroll To Top

Minden kereszténynek :
Aki uzsorásokat nem ütlegelt, az nem élt igazán krisztusi életet !

OBAMA CORONAT

Úgy látszik, Obama elnök úr (vagy kedvenc tanácsadója), mégiscsak meggondolta magát – talán az ukrán helyzet miatt – és pontosan egy hónapos késéssel, utolsónak gratulált Orbán Viktornak.

Persze nem várható el egy nagyhatalom elnökétől, hogy minden piszlicsáré ügyre emlékezzen. Az ilyesmire a “desk” embere szokta előterjeszteni a szöveget, a megfelelő időben.

Nyilván most is a “Hungarian desk” őre nyujtotta be a szöveget Obamanak, amelyet – garantáltan olvasatlanul – az alá is írt sebtiben.

Az egész egy nagy szépséghiba és tervezett sértés. Ugyanis, ha az egy teljes hónapos késés tetejében megnézzük a szöveget, ismerős mondat tűnik szemünkbe: “…valamint a fékek és egyensúlyok rendszerének tiszteletben tartásán dolgozunk, …“

Ezek a fennkölt szavak és gondolatok valamennyi hazánkat rágalmazó és támadó írásban előtűnnek. Utóljára hazánk önfeláldozó és rendíthetetlenül hű képviselőjétől, Göncz Kinga ballib EU képviselőtől (ez az alma sem esett messze a fájától) hallottuk, amikor 2010 szeptember 7.-én rontott neki hazánknak az EU Parlamentben, mert ki merészeltük rúgni kedvenc politikusait és pártjait a hatalomból.

Egy húron pendülnek valahányan Sorossal kezdve, Gáti mesteren keresztül a ballibes EU képviselőkig. Gondolom, az MSZP is szégyenli őket, azért váltották le ezeket a hazaárulókat. Igaz az újabb jelöltjeiktől, mint Szanyi káplártól sem várhatunk jobbat.

Umbraavis

2014, május 18

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Umbraavis