Scroll To Top

A kultúra várost fejleszt.
Ami Pesten a Romkocsma,
az Szegeden a Romkultúra. (V.L.)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Tárlatvezetés-maraton kedvezményes jeggyel a Múzeumi Világnapon

Hírek 2014. máj. 13.

Ajándék tárlatvezetés-maratonnal és kedvezményes jegyárral várják az érdeklődőket május 18-án, vasárnap a Móra Ferenc Múzeumban, a Fekete házban és a Kass Galériában a Múzeumi Világnap alkalmából. A jeles napon Móra mesebirodalma, az Egyiptomi sírkamra vagy akár a Balzsamozás terme is kedvezménnyel tekinthető meg Szegeden.

Mindenki diáknak érezheti magát most vasárnap Szegeden: a Móra Ferenc Múzeumot és szegedi kiállítóhelyeit ugyanis mindenki diákjegyárral látogathatja május 18-án egész nap. A Múzeumi Világnapnak köszönhetően a frissen megnyílt Egyiptomi múmia című tárlatot, vagy akár a Kass Galériában látható egyiptomi sírkamrát is kedvezményesen tekinthetik meg az érdeklődők.

A Móra Ferenc Múzeum mindemellett tárlatvezetés-maratonnal is készül vasárnap délután: a látogatók három helyszínen, egymás után járhatják végig a múzeum legnépszerűbb időszaki kiállításait Medgyesi Konstantin és Krassói Anikó tárlatvezetései segítségével. A maraton a Kass Galéria egyiptomi sírkamrájában indul fél 4-kor, majd 16 órakor a Móra Ferenc Múzeumban folytatódik a Móra mesebirodalma című kiállításon. A harmadik, záró tárlatvezetést a Fekete ház frissen megnyílt fáraó-tárlatán tartják délután 5 órakor. Az ajándék vezetéseken bárki részt vehet diákjegy megváltásával.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor