Scroll To Top

Kátyú, mutyi, szocimborák - mindönre kiterjedő városgarázdálkodás...
Ez a balvezetés átütő „sikere” Szegeden!

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Folytatódik a Tourist Police program a Tisza mentén

Hírek 2013. júl. 10.

A korábbi évekhez hasonlóan az idén nyáron is főiskolások segítik a rendőrség munkáját a turisták által kedvelt Tisza menti településeken – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Szabó Zita tájékoztatása szerint a korábbi évek kedvező tapasztalatait figyelembe véve a Tourist Police program az idén is a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság és a Szolnoki Főiskola szervezésében, a Magyar Turizmus Zrt. támogatásával valósul meg.
A részt vevő fiatalok augusztus 20-ig a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság illetékességi területén elsősorban tolmácsolnak, illetve a rendőri munkát segítő egyéb feladatokat látnak el, közösen a rendészet járőreivel. A fiatalok folyamatos kapcsolatot tartanak a helyi Tourinform-irodákkal is.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság területén, Szolnokon és Tiszafüreden, továbbá a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó Tiszakécske, Csongrád és Szeged szolgálati helyeken hat héten át tartó közös munkát Csongrád és Szeged városok önkormányzata is támogatja.

(MTI)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor