Scroll To Top

Tögye csak mindönki, amit tönnie köll,
És mindön úgy lössz, ahogy lönnie köll !

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Havazás – Valamennyi útszakasz járható Csongrád megyében

Hírek 2012. dec. 10.

Szeged, 2012. december 10., hétfő (MTI) – Valamennyi útszakasz járható Csongrád megyében, azonban a legtöbb helyen csak téli gumival ajánlott közlekedni – tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hétfőn reggel az MTI-t.

Arany-Tóth Attila elmondta, 43-as úton Makó és Nagylak között csak az országhatár felé lehet haladni, a Románia felől érkezők Csanádpalotán és Kövegyen át érhetik el a Maros-parti várost.
A katasztrófavédelem szakemberei még hétfőre virradóra is mentettek ki elakadt járműveket a hó fogságából. A Fehértói halastavak mellett előbb fiatalok akadtak el két járművel, majd a mentésükre érkező szegedi egység sem tudott tovább haladni, ám végül az újabb helyszínre érkező tűzoltóautó segítséget nyújtott nekik, s a négy fiatalembert is sikerült megtalálni és kimenteni – tudatta a szóvivő.
Magyarcsanádon egy megcsúszott kamion fordult keresztbe az úton, és feltartotta a forgalmat. A helyszínre érkező makói tűzoltóknak sikerült a teherautót visszafordítani, így az addig feltorlódott forgalom is megindulhatott – közölte Arany-Tóth Attila.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor