Scroll To Top

Az Orvostudomány
mint magyar neve (is) mondja :
Tudomány, nem Propaganda !!! (Sz.)

Elég a Magyarország elleni sajtó-terrorból! – Porsche-városban is tüntetnek a magyarok

Események, Hírek, Magyargyalázat 2012. márc. 20.

Elég a Magyarország elleni sajtó-terrorból!

Gyülekeznek a magyarok a sváb fővárosban is.


Az Új Kastély (Neuen Schloss) és a Schlossplatz (Kastély tér)
A némethonba szakadt magyarok is fölvonulnak az antimagyar EU-terror ellen. A Porsche-jéről és Mercedes-éről is méltán közismert sváb főváros, Stuttgart főterén hívja a méltatlan támadások elleni tiltakozásra a magyarokat a Hunnia Baráti Kör.

Európa kitartott léhűtő testülete – az EU-tanács – és csatlós sajtóserege foglalkozhatna pl. a példátlanul rasszista tót nyelvtörénnyel, vagy a székely autonómia – esetleg önálló székely államiság – égető kérdéseivel. A csángó államiság, vagyis a még Liechtensteinnél is jóval nagyobb (7-8-szoros lakosságú és területű), független csángó állam, azaz Csáng(ó)ország talán már túl entellektüel téma lenne nekik. No meg a népek önrendelkezési joga amúgy sem divat az EU-ban (Lásd breton, provanszál, baszk, korzikai, szárd, grikó, katalán, gallégó, flamand, fríz, szorb, lapp, gutar, nogaj, tatár vagy éppen székely, netán magyar alávetettségeket).
Ha meg a rendkívül harcedzett tollforgatósereg nagyon unja már a vértelen dolgokat, hát ott van nekik a Délvidéki Magyar Holokauszt! Százezernyi agyonhallgatott véres történet. Itt az alkalom! Most megírhatják! A holokauszttúlélők még köztünk élnek. Még megkérdezhetők, rádiókban, tévékben és számtalan rendezvényen szerepeltethetők.
De nem! Nekik a csonkország maradék, még élő gerince fáj… Nem az érdekli őket, hogy nekünk, magyaroknak fáj-e a csonkolás, a vadliberális kifosztatás, hanem csakis az, hogy még mindig létezünk. Az a fájó a kirekesztő EU-fasisztáknak, hogy nem sikerült még minden magyarból konzumidióta négymancs-koncot darálni a módszerváltás óta…

Fölhívásuk igen visszafogottan, de magyarul így hangzik:


sváb címer paripája.

Aki pedig ott is éjszakázik a sváb fővárosban, annak a helyi vendéglátás üzenete „Stuttgart offers more” (Stuttgart többet kínál), Magukat pedig „Európa új szívé”-nek („Das neue Herz Europas„) vallják.

Fanndian : Stuttgart_Schlossplatz_Nacht.jpg – a Schlossplatz (Kastély tér) egyik szökőkútja hátterében az Új Kastély (Neuen Schloss) tömbje

A 600 ezres lakosú városban legalább negyven múzeum várja a látogatót, melyek között ott van a sárkányoktól a Mercedes-Benzig, az antiktól a Porsche-Múzeumig igen széles és tanulságos a választék:

Porsche 356 Speedster – 1948er Porsche Nr. 1
Porsche-Museum – kattintson ide!
 

Dr Sz L

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor