Scroll To Top

„Jaj annak a népnek, amelynek a történelmét az ellenségei írják!” (Seneca)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Új honlap a beltéri légszennyezésről

Egészségügy 2013. jan. 13.

Elkészült a Levegő Munkacsoport beltéri légszennyezéssel foglalkozó interaktív honlapja a Négy fal között – egészségesen című projekt részeként.

A belteri.levego.hu honlap kezdőoldalán egy szemléletes lakásbelsőn mutatjuk be, milyen hatást gyakorolnak a beltéri levegő minőségére, illetve tágabb környezetünkre az egyes épületelemek, berendezési tárgyak és készítmények. Honlapunkon részletes leírás olvasható a lakásokban lévő veszélyforrásokról, bemutatjuk esetleges kockázatukat és fenntarthatósági jellemzőiket. Az érdeklődők megoldási javaslatot, tippeket is kapnak a biztonságosabb lakásbelső kialakításához.

A témában megjelent tájékoztató kiadványaink szintén elérhetők új honlapunkon. Az Otthonunk rémei – Hogy mik vannak nálunk a levegőben? című a beltéri légszennyezés általános kérdéseit mutatja be, míg a Ne csak szép legyen! című a lakásfelújítás fenntarthatósági, környezetegészségügyi vonatkozásait járja körül. Megszerzett tudásukat egy humoros totó segítségével mérhetik le játékos kedvű látogatóink.

Akinek, a honlap átböngészése után is kétségei lennének, vagy választ szeretne kapni más, a témával kapcsolatos kérdéseire, az a honlap Tanácskérés oldalán üzenhet nekünk, amire e-mailben válaszolunk.

Folyamatosan frissülő honlapunk itt érhető el .

(Levegő Munkacsoport)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor