Scroll To Top

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás !
Az illegális (törvénytelen) bevándorlás támogatása bűnrészesség !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni !

Európa ébredezik?

Európa ébredezik?
Lehet, de  nem  elég gyorsan.
Már három teljes évet késtek.
Németország, Hollandia, Anglia, Belgium, Svédország, Olaszország és Ausztria fuldoklik a rendetlenségben. Nem is tudják, hány bona fide menekült, szír katonaszökevény,  afrikai, afgán, többnyire írástudatlan, semmire sem alkalmas vándor csavarog az országban.

Akár tagadják, akár nem, sok városban már területenkívüliséget teremtettek maguknak a muszlimok tíz és százezrei, ahová rendőrok csak tömegesen vagy katonai kisérettel mernek belépni. A Sharia bíróságok vidáman működnek, az asszonyokat büntetlenül verhetik, ölhetik. A koron aluli és unokatestvér házasságok zavartalanul köttetnek. A nemi erőszak és más bűnözésről a média nem tudósít, de virágzik.
A migránsok “kalandjairól”, eltérő szokásairól sem beszélni, sem tudósítani nem szabad.

Számos angol város vezetését átvették a “mások”.
Gondolom Wolverhamptonban  kezdődött. Ott az Amerikába és Kanadába távozó európai  menekült munkások ezreinek  helyére kezdték behozatni a feketéket a Brit Nyugat-Indiai szigetekről. Az ottani tapasztalatok alapján, a város parlamenti képviselője, Enoch Powel kongatta meg a  vészharangot. Parlamenti felszólalásai vívták ki számára a megtisztelő “fajgyűlölő” minősítést. Lassan elfogytak a választói és próféciái megvalósultak. Kiesett a  parlamentből. A város vezetősége már szépen bebarnult, nem talán az ottani ritka napsütés hatásaként.

Egyesek Londont már csak Londonisztánnak emlegetik.
Lásd: Hogyan lett Londonnak paki polgármestere?

Más országokban is ugyanez történik, egyre fokozódó ütemben.
Brüsszel, az Európai Unio fővárosa rövidesen az Európai Kalifátus fővárosa lesz. Nem, mintha nem érdemelnék meg a belgák a Kongóban történt rettenetes népírtásukért.

A tavalyi óriási méretú invázió nagy részét Tante Merkel “Willkommen” politikájának köszönhetjük. Már belátta szörnyű bűnét, de nem sokat változtatott politikáján.

A politikusok sokféle magyarázatot adtak e jelenség okának. “Munkaerő kell” mondták. Jó vicc! – A vándorok,  katonaszökevények, és az ide helyezett Isis harcosok döntő töbsége semmire sem alkalmas, a nemi erőszak, gyilkolás, és egyébb „tisztes” foglalkozáson kívül. Még utcaseprőre sincs nagy szükség, mert a gépek jobb és gyorsabb munkát végeznek, sokkal olcsóbban.

“Kötelességünk segíteni a menekülteken”.
Először is az inváziót a nagyhatalmak, az USA, UK és a franciák okozták az olajdollár miatt. Ők támadták meg és tették tönkre indokolatlanul Irakot, Líbiát és Szíriát. Azt a líbiai diktátort ökték meg, aki jóléti államot terentett – minimális terorral – és  feltartóztatta az Olaszországba igyekvő fekete tömegeket és vissza zsuppolta őket hazájukba. Maga Obam(b)a is  elismerte, hogy nem számoltak a  következményekkel…

Aztán előjöttek a Kalergi tervvel. Ha mondjuk kínaiakat, japánokat vagy újgurokat (rokonaiknak tartanak bennünket, kár, hogy mohamedánok…) telepítettek volna be, mondhatnánk ezzel az IQ színvonalunkat emelték volna s nem barnultunk volna le…
De arabokat, négy feleséggel, 15 gyerekkel, munkára nem ráérő papákkal, vagy katonákkal?

A valóság másként rémlik föl előttem: FOGYASZTÓKRA VAN SZÜKSÉGE A  NAGYTŐKÉNEK!!

Ugyanis az európai  asszonyok későn vállalnak gyereket és keveset, egyet talán kettőt, sokan egyet sem. A fogyasztó társadalom viharos sebességgel csökken, tehát a mai gazdasági rendszer szükséges 2-3 százazlékos évi növekedését nemhogy tartani nem lehet, hanem minuszba megy. Az pedig a gazdasági összeomláshoz vezet. Ennek tetejében jön az automatizálás egyre fokozódó úteme, amely rengeteg munkanélküliséggel párosul. Ezt a VW vezére  állítja s a technika  villámgyors fejlődése igazolja jóslatait.

Itt van az eb elhantolva:  Fogyasztókra van  szükség!
Nem termelnek? Nem baj, majd a házigazdák életszínvonalát csökkentik.
A “megtakarított’  pénzből  tartjuk el a “menekülteket”. Építünk nekik lakásokat, utakat, gépkocsikat, kórházakat, iskolákat, élelmiszer feldolgozó üzemeket. Hál’Istennek egyetemeket nem kell építeni nekik. Sokba kerül? Nem baj.
Fő a fogyasztás! Abban remekelnek.

A köznép, azaz a lakosság nyolcvan-kilencven százaléka fog együtt lakni ezzel a  tömeggel, járatja iskolába gyerekeit, jár vásárolni, használja az egészségügyi központokat, mindennapos aggressziónak kitéve.

Azok pedig, akik mindezt a  nyakunkra hozták fegyveres őrség mögött, luxus  környéken laknak, magán iskolába játatják gyerekeiket, drága magán kórházakat rendeznek be maguknak. A müezzineket sem fogják hallani… 

 

Magyaródy Szabolcs                             2017, november 29.

Ajánlott még:

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje